Halmășd este o localitate în județul Sălaj, cu o populație de 1084 locuitori.

Halmășd
Imprejurimi

Halmășd, Cascada de pe valea Sipot

Google Static Map

Coordonate GPS:
47.14992 N, 22.56119 E

Poteca spre cascadă traversează o pădure frumoasă. Deși ultima parte a potecii urmează pârâul, pentru a o găsi este totuși indicat să apelați la ajutorul localnicilor.

Cascada de 6m este deosebit de frumoasă, mai ales după ploi abundente. Deși noi nu am prins o astfel de vreme, valea presărată de numeroase mici cascade și cascada propriu-zisă ne-au încântat. Cascada este accesibilă în partea ei superioară, dar cei mai curajoși pot coborî și la picioarele ei.

După un mic duș nedorit, putem admira și de jos jetul de apă care se prăvălește peste pietre. Pe vreme frumoasă, drumeția de o oră prin aerul curat al pădurii, este revigorantă.

Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR
Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR
Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR Cascada de pe valea Sipot, Halmasd , Foto: WR

Share Cascada de pe valea Sipot, Halmasd (DN1h Rastoci-Alesd)

Facebook Twitter LinkedIn

Această pagină a fost realizată în cadrul unui proiect editorial online

apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național