Chechiș este o localitate în județul Sălaj, cu o populație de 637 locuitori.

Chechiș
Imprejurimi

Chechiș, Biserica de lemn

Google Static Map

Coordonate GPS:
47.17587 N, 23.30838 E

Biserica de lemn din centrul localității Chechiș a fost ridicată în 1797 și modificată în 1899. Se remarcă portalul cioplit de la intrare și arcul dublu care dublează bolta.

Nava și turnul este acoperit cu tablă. Strașina este susținută de un șir de arcade. Biserica a funcționat până în 1993, an în care a fost terminată biserica nouă, ridicată alături. Exteriorul bisericii este tencuit cu pământ și văruit, strat sub care se conservă bine și orcând poate fi pus în valoare.

Program de vizitare:

Luni - Duminică

Contact:

0040-766-682-721

0040-744-297-307

Răspundem în:

română, franceza

Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR
Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR
Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR Biserica de lemn, Chechis , Foto: WR

Paginile obiectivelor turistice din județul Sălaj au fost realizate cu ajutorul Direcției Județene pentru Cultură și Patrimoniul Național Sălaj. Vă mulțumim.

Share Biserica de lemn, Chechis (DN1g Tihau-Huedin)

Facebook Twitter LinkedIn

Această pagină a fost realizată în cadrul unui proiect editorial online

apărut cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național